SLAGTERENS FASTELAVNSBOLLER

INGREDIENSER
1,500 kg Butterdejsplader
1,000 kg Oksekød, hakket (10-12% fedt)
0,900 kg Koldt vand
0,370 kg Kødsauce – Den Knaldgo’e (G84200)
0,280 kg Majs
0,170 kg Champignon i skiver, konserverede, drænet
4,220 kg

FREMSTILLING
Kødet brunes af hvorefter den afvejede mængde Kødsauce FB, Den Knaldgo’e og vandet tilsættes.
Lad saucen småsimre i et par minutter, før champignon og majs tilsættes.
Lad saucen simre ca. 10 min.
Afkøles fra 65° C til under 10° C på max. 3 timer.
Lav kvadrater af butterdejen.
Placér ca. 150 g kødsauce på hver stykke.
Pak saucen ind i butterdejen.
Pynt til sidst Slagterens Fastelavnsboller med et Dekora krydderi.
Sælges disse stykvis, kan vi anbefale at de bliver pakket ind i vita wrap, eller i bakker med film.

TILBEREDNING HOS FORBRUGER
Varmes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15-20 min. eller til butterdejen er gylden.

INGREDIENSER
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
BUTTERDEJ 39%, oksekød 26%, vand, majs, champignon, krydderier (paprika, løg, persille, hvidløg, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), gulerødder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.

 

2019-02-14T10:35:40+00:00