Kom med på en luksuriøs smagsrejse

Indonesien, Kina, Indien, Brasilien… vi har geografisk været langt omkring for at lave disse fire utrolig lækre og smagfulde krydderiblandinger, hvor der virkelig bliver kræset for smagsløgene.

Blandingerne indeholder spændende ingredienser som f.eks. kubebe peber, tellicherry peber og bengalsk lang peber samt bjergsalt fra Alperne. De er velegnede til alle typer kød og grøntsager og giver et eksotisk pift til maden.

Dåserne er pakket i et praktisk display lige til at stille på disken eller hylden og indeholder 4 stk. dåser af hver variant.

De forskellige typer pebre:

KUBEBE PEBER
Oprindelsesland: Indonesien

Smagen er stærkt pebret – med en tydelig undertone af eucalyptus og  en bitterhed som er helt anderledes end almindelig peber.

BENGALSK LANG PEBER
Oprindelsesland: Indonesien

Varmere, sødere og langt mere kompleks end sort peber – med noter af muskatnød, kanel og kardemomme.

TELLICHERRY PEBER
Oprindelsesland: Indien

Smagen er aromatisk og intens med en unik, frugtagtig og varm pebersmag.

SZECHUAN PEBER
Oprindelsesland: Kina

Unik aroma og smag med toner af citrus. Man fornemmer ikke smagen lige med det samme men opleves som en eksplosion på tungen.

ROSENPEBER
Oprindelsesland: Brasilien

Mild og aromatisk smag – minder lidt om enebær.

GRØN MALABAR PEBER
Oprindelsesland: Indien

Kompleks smag og lang eftersmag.