BBQ bag 2018-09-18T10:46:06+00:00

BBQ Bag
– mørt og saftigt på kort tid

Indasia BBQ Bag’en er nem at anvende, præsenterer sig flot i disken, og så giver den et perfekt stegeresultat. I modsætning til en normal stegepose, kan vores BBQ Bag også bruges på grill, da den er designet således, at det nederste lag er stanniol, det mellemste lag er et perforeret stykke silikonepapir, og det øverste lag er polyesterfilm.

Du kan både forberede alle typer kød, fisk, fjerkræ og grøntsager i posen. Kunden kan så tage den med hjem og selv tilberede den i ovn eller på grill. Posen holder på produktets saft og kraft – og gør det meget mørt og velsmagende.

Hvis du for eksempel i stedet ønsker at lave laks med en let røget smag, kan du også gøre det. Så putter du blot en pose med røgsmuld ind under stegeposens lag af perforeret silikonepapir.

Stegeposen lukkes ved at folde den TO gange. Det er vigtigt, at den foldes to gange, så stanniolen rører ved filmen, da det får varmen til at svejse posen sammen til et lukket rum.

Fås med røgpose (DK97090-90) og uden røgpose (DK97040-90).

 

Sådan gør du (med røgpose):

Læg posen med røgsmuld  mellem stanniollaget og  det perforerede papirlag.

Læg det krydrede kød eller fisk oven på papirlaget.

Luk BBQ Bag’en ved at folde den åbne side to gange. Varmen vil smelte lagene sammen, og posen lukker tæt under tilberedningen.